در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما .

خانوم بنده در فروشگاهی به عنوان صندوق دار کار میکرده و کارفرما برگه تسویه حساب نیذاشته و اونها مجبوری امضا میکردن حالا ادعا میکنه که همه حق و حقوق را طبق قانون کار داده و میگه حقوق را نصفش را دستی و نصفش را با چک پرداخت نموده .

چجوری ثابت کنم که بهم نداده حقوق و مزایا را و ایا حتما باید یک نسخه از قرارداد را به اداره کارتحویل بدهند یا لزومی نداره.

 ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
شما بعد از شکایت برعلیه کارفرما از مرجع رسیدگی کننده بخواهید که کارفرما مستندات دال بر پرداخت حقوق ومزایای قانونی شما را به هیات ارایه نماید که درصورت عدم ارایه مستندات دال برپرداخت هیات به نفع شما حکم صادر می نماید
ضمنا در صورت نیاز می توانید از کارشناسان بید برگ مشاور تلفنی بگیرید