در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما

اگه کارفرما ازم یه برگه سفید امضا بگیره و بعدش توی برگه بنویسه فلان مبلغ به ایشان داده شده است و عدد و رقم داخل آن بنویسه در حالی که هیچ پولی بهم نداده ایا اداره کار رای به نفع کارفرما میده چون پول را به صورت چکی یا کات به کارت میداده حالا میتونه بگه که من دستی بهش دادم ممنون میشم جواب بدین با تشکر
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

در صورت اینکه کارفرما از شما سند سفید امضا اخذ نموده است ودرهنگام رسیدگی به پرونده شکایت بر علیه شما به مرجع رسیدگی کننده ارایه نماید شما می توانید از مرجع رسیدگی کننده بخواهید که با توجه با ینکه سند ارایه شده از شما سفید امضا گرفته شده ووجی از بابت ان دریافت نکرده اید درخواست توقف رسیدگی وارجاع سند سفید امضا به کارشناس اصالت خط نماید