در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.

 من به مدت 1 ماه و 20 روز در یک کارگاه کار کردم و این مدت برام بیمه رد کرده ولی طبق صحبت اولیه قرار بود از پایه کمتر بگیرم اما الان حتی حقوق توافقی منو نداده و میخواهم شکایت کنم ازش ایا با این بیمه ای که رد کرده میتونم حق قانونی خودمو بگیرم در ضمن ازم قرار دادسفید داره اما تسویه نداره
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
با توجه به اینکه برای شما بیمه رد شده است می توانید به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه ودر خصو ص کسری حقوق خود به استناد ماده ۴۱ قانون کار ومزایای مربوط طرح دعوی نماید البته پیشنهاد می کنم با توجه به قلت سابقه اختلاف مربوزه را بصورت توافقی حل وفصل نماید با تشکر مشاور روابط کار