در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام قوزک پای راست قسمت خارجی درحین کار شکست و 3الی4بند روی پاهایم در رفت دیه اینها چقدر میشه ممنون؟

واین جریان مال 2سال قبله این چجور میشه؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام
شکستگی قوزک قسمت خارج مفصلی 6درصد ارش در رفتگی در هر یک از انگشتان پا 1 درصد می باشد .
اگر تعداد بند های انگشت در رفته پای شما 3 تا باشد 9درصد ارش به شما تعلق خواهد گرفت
اگر تعداد بند های انگشت در رفته پای شما 4 تا باشد 10درصد ارش به شما تعلق خواهد گرفت .