در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

باعرض سلام خسته نباشید.

بنده در اثر تصادف

  1. هر جفت پاهام بصورت شدید آسیب دیدن و نیاز به عمل دارن هر کدوم از پاهام از چند ناحیه شکستگی داره
  2. و خون ریریزیی مغزیی خفیف هم داشته ام.
  3. 2ماه هست که نمیتونم راه برم.
  4.  یکی از دنده هام هم شکشته شده .
  5. صورتم 8تا بخیه خورده.

ماشین سوار با سرعتی به ما از پشت کوبید که راننده موتور درجا به رحمت خدا رفت بنده ترک موتور بودم 35متر به جلو پرتاپ شدم. مقصر حادثه ماشین می باشد. میخواستم بدونم دیه و طول درمان اینجانت چقدر می باشد. باتشکر

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و باارزوی بهبودی هرچه سریعتر برای حضرتعالی ، با توجه نوع موارد اشاره شده در سوال شما نمیتوان دیه شما را محاسبه نمود زیرا پا از چندیدن استخوان تشکیل شده است که هرکدام دیه و ارزش متعلق به خود را دارد و جراحی هم ارش دارد همینطور ارش خوریزی مغری و باید مشخص شود که دنده شکستی محیط برقلب است یا غیر محیط برقلب . لذا خواهشمند است بعد از مراجعه به پزشکی قانونی و دریافت اولین نظریه پزشکی قانونی ، مطابق آن مجددا طرح سوال نمایید و در صورت تمایل جهت راهنمایی بهتردرخواست مشاوره تلفنی دریافت نمایید .