در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

ببخشید خسارت شکستگی پاشنه پا وقوزک پا و از بین رفتن غضروف پا چقد است و در ماه حرام بیشتر میشود یا خیر مرسی
2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، شکستگی در صورت التیام بدون عیب در ناحیه قوزک خارج مفصلی 6درصد و داخا مفصلی اگر باشد 8 درصد از دیه کامله ، از بین رفتن غضروف هابستگی به میزان و نقص برای ان ارش تعیین می گردد بعد از اتمام دوره درمان ، شکستگی استخوان تالوس هم 4درصد ارش دارد ، صدمات وارده مورد نظر شما بر مبنای ماه های غیر حرام محاسبه خواهد شد .