در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام. من مدت 9 ماه هستش که در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و برام بیمه رد میشه. الان استخدامی وزارت بهداشت قبول شدم و انشاالله قراره از برج 7 بریم سر کار. سوال من اینه که در صورتی که من برج 7 این شرکت رو ترک کنم آیا عیدی و سنوات من پرداخت میشه؟ و اینکه چه زمانی پرداخت میشه؟ همون موقع تسویه حساب یا نزدیک عید که بشه؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام با ستناد مصوب ۱۳۷۰.۱۲.۶مجلش شورای اسلامی عیدی وپاداش شما برمبنای هر ماه ۵روز مزد وحق سنوات شما برمبنای هرماه کارکرد ۲.۵ روز مزد در هنگام فسخ رابطه کا ری مهر ماه به شما تعلق می گیرید وکارفرما بلافاصله پرداخت نماید با تشکر قربانی مشاورکار وتامین اجتماعی