در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام من دو نفر کارآموز به مدت 9 ماه داشتم که روز اول طی کردیم بدون حقوق و بیمه باشند و قرارداد هم داریم و باید بعد از دوره یکساله کارآموزی برای من کار میکردند اما پس از 9 ماه بدون اطلاع من شرکت رو ترک کردند و به خاطر انجام ندادن وظایفشون کلی خسارت به من زدن حالا هم رفتن شکایت کردن که بیمه و حقوق 9 ماه رو باید بدم.

من چکار میتونم انجام بدم که خسارتی که ناشی از ترک کار بدون اطلاع بوده رو بگیرم

آیا کارآموز میتونه بگه به علت عدم پرداخت حقوق کار رو ترک کردم؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)

به استناد ماده پنج قانون کار، کلیه کارگران، کارفرمایان، نمایندگان آنان و کارآموزان و نیز کارگاهها مشمول مقررات این قانون می باشند ضمناً مقررات مربوط به تعریف کارآموز و قرارداد کارآموزی در مواد 112 الی 118 آمده است.