در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
اگر کارفرما کارگر را موظف به کار در ایام تعطیل نماید و در صورت استنکاف تهدید به مجازات نماید چه مجازاتی متوجه کارفرما است
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

در صورت انجام کار در ایام تعطیلات رسمی توسط کارگر ،کارفرما مکلف است فوق العاده تعطیل کاری پرداخت نماید علاوه بر پرداخت حقوق روز تعطیل در ازای هر ساعت تعطیل کاری فوق العاده برابر ۱۴۰ مزد عادی مطابق فوق العاده اضافه کاری به کارگر پرداخت نماید با تشکر قربانی