در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام.ببخشید.

متاتارس های2،3،4،5 پای راستم دراثر تصادف که مقصر بنده(راکب موتورسیکلت)بودم شکسته و دوبار مورد عمل جراحی قرار گرفتم که بخاطر همین دوجای روی پامو ارتوپد باز کرده واستخوانارو جوش داده.الان بعداز دو ماه ونیم انگشتای پامو نمیتونم حرکت بدم.

  1. اینکه آیا این مورد جز التیام معیوب حساب میشه؟
  2. بخیه هایی که بخاطر عمل جراحی(حدودا15 عدد)روی پام ایجاد شده آیا دیه جدا گانه به غیراز شکستگی متاتارس ها تعلق میگیره؟
  3. کف پام بر اثر تصادف به گفته جراح انحراف پیدا کرده یعنی کج شده که پزشکی قانونی این مورد رو در اولین معاینه لحاظ نکرده آیا در معاینه مجدد میشه به پزشکی قانونی این موردو بگم که لحاظ کنن؟
  4. چقدر بیمه(ایران)بهم غرامت پرداخت میکنه؟

اگه عرایضم طولانی شد عذر میخوام.یه دنیا سپاسگذار میشم اگه به هر4 سوالم پاسخ بدید.ممنون از لطفتون

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، و آرزوی بهبودی برای شما ، شکستگی استخوان های گف پا، هرکدام دو درصد ارش دارند که جمع شکستگی های حضرتعالی 8 درصد می باشد و بابت جراحی پای شما 2درصد ارش در نظر خواهند گرفت و بابت نقص در حرکت و انحراف پای شما باید طول درمان شما به پایان برسد تا درصد نقص و انحراف پای شما مشخص شود و پزشکی قانونی در صورت نقص و انحراف برای شما ارش جداگانه ایی درنظر خواهد گرفت .