در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .

من در دی ماه موتوری بودم که با ماشین تصادف کردم و صد در صد مقصرم می خواهم از بیمه حوادث راننده استفاده کنم که بیمه  به بنده غرامت می دهد نه دیه  و می خواهم از بیمه شکایت کنم سوال من این است چطور می توانم شخصا و آزاد برم پزشک قانونی و میزان دیه رو برآورد کنم آیا راهی هست یا حتما نامه می خواهد.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در صورتیکه دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر و گواهینامه متناسب هستید  با مراجعه به شرکت بیمه و تشکیل پرونده حوادث راننده میتوانید درخواست دیه را بنمایید. بیمه گر موظف به معرفی شما به پزشکی قانونی میباشد.

البته با توجه به گذشت زمان طولانی از زمان حادثه، باید بهمراه پرونده پزشکی زمان حادثه و مدارک موجود پزشکی به سازمان پزشکی قانونی مراجعه کنید تا امکان اعلام نظر وجود داشته باشد.

ضمناً بیمه گر مکلف به پرداخت دیه و ارش جراحات وارده به راننده طبق نظریه پزشکی قانونی میباشد.