در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بیمه شخص ثالث و حوادث راننده اینجانب ۲۸ابان ۹۶صادر شده ۲۰ اسفند ۹۶ حادثه دیدم و مقصر اعلام شدم.

 جدا از چند مورد حارصه و دامیه ۲درصد هم ارش زدن در پزشکی قانونی. پزشک معتمد بیمم ۲در صد از کارافتادگی زده.

 ایا فقط دو درصد دکتر بیمه پرداخت میشود یا جدا از دامیه و حارصه ها و ۲درصد ارش دو درصد نیز از کارافتادگی پرداخت میشود؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

تمام جراحاتی که پزشکی قانونی برای شما فهرست کردن مشمول پرداخت دیه و ارش می باشد . در کنار اینا میتونید از دودرصد از کارافتادگی پزشک معتمد هم بهره مند بشید .

البته وقتی بیمه شمارو به پزشک معتمد معرفی میکنه ینی میخاد فقط همون ۲درصد رو بهتون بده و برای دیه جراحاتتون باید از راه قانونی وارد بشید

اما در مورد جبران خسارت از کار افتادگی و مابقی هزینه های احتمالی که در پی وقوع حادثه بر شما تحمیل شده رو (از باب تسبیب و اتلاف و مطابق قاعده فقهی لاضَرَر وَ لاضِرارِ فی الاِسلام ) طی دادخواستی از دادگاه یا شورای حل اختلاف  تقاضای جبران خسارت وارده ناشی از تقصیر راننده مسبب حادثه رو داشته باشید