در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر در موعد پرداخت ديه توسط شركت بيمه شخص زيان ديده نتواند حضور پيدا كند (به عنوان مثال زيان ديده در شهرديگري باشد )تا چه مدت بعد از موعد پرداخت ديه ميتواند به بيمه مراجعه كند براي دريافت ديه مثلاً اگر يك ماه بعد بتواند حضور پيدا كند تكليف ديه چيست؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... طبق ماده 32 قانون شخص ثالث بیمه گر مکلف است حداکثر تا بیست روز پس از قطعی شدن رای، خسارت را پرداخت نماید. در صورت عدم مراجعه زیاندیده یا اولیاء دم در مهلت مقرر، مبلغ خسارت نزد صندوق تودیع و قبض واریز به مرجع قضائی تحویل میشود که در اینصورت تعهد بیمه گر و مسبب حادثه ایفاء شده تلقی میگردد و زیاندیده میتواند با مراجعه به صندوق بلافاصله خسارت خود را عیناً دریافت نماید.