در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم وتا برج ۷ سال ۹۷ استراحت پزشکی دارم من چگونه میتوانم در گرفتن دیه تعلل ایجاد کنم بیافته سال ۹۸ تا با نرخ سال ۹۸ حساب شود اگر به نظریه پزشک قانونی اعتراض بکنم ممکنه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... طبق قانون چنانچه مشخص شود تاخیر در پرداخت دیه به سبب قصور زیاندیده و عدم مراجعه در زمان مقرر بوده است پرداخت خسارت به نرخ سال گذشته خواهد بود.
ضمناً با توجه به اوضاع اقتصادی این تصمیم شما قطعاً موجب ضرر خودتان خواهد شد. چراکه ارزش پول ایران امسال نسبت به گذشته کمتر بوده و با ادامه ی این روند قطعاً سال بعد کمتر هم میشود. پس ۵۰ میلیون امسال بهتر از حتی ۷۰ میلیون سال بعد خواهد بود.