در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بر سایت عالی بید برگ .شخصی عابر با موتور سیکلت ناشناس متواری مصدوم شده و شکستگی استخوان لگن و سالمند هم هست.که تحت عمل جراحی و پلاتین گذاشتن و آمبولانس وراهور و پلیس تایید کرده و ضارب هم ناشناس.و دادسرا پرونده داره.و پزشکی قانونی طول درمان داده .

آیا بعد از صدور رای و مستندات و .. صندوق طبق افزایش دیه و سال بعد دیه رو پرداخت میکنه.ضمنا بعلت ( دیابت) اگه پزشک متخصص چون التیام پیدا نمی کنه و عفونی شده مجبور به قطع پا بشه دیه شکستگی صندوق خسارت های جانی میده یا دیه قطع پا رو متقبل میشه .ممنون
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای مصدومتون دارم

شما با ارائه مدارک و رای دادگاه میتونید از صندوق تامین خسارات جانی دیه صدمات و اروش جراحات رو دریافت کنید .

اگر شکستگی باعث ایجاد عفونت و منتج به قطع پا بشه فقط دیه قطع پا شاملش میشه اما اگر شکستگی عامل ایجاد عفونت نباشه علاوه بر دیه شکستگی دیه قطع عضو رو هم میتونه مطالبه کنه