در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
باسلام .تصادفی منجر به فوت بوده راننده الحاقیه بیمه ندارد وهمچنین گواهی نامه ندارد وتصادف درماه حرام بوده ،باتوجه به حکم دادگاه راننده محکوم به پرداخت دیه شده ،شرکت بیمه فقط به اندازه سقف تعهد بیمه نامه بعد از دوسال پرداخت کرده است حال باتوجه به اینکه راننده بی کس وکار و آس وپاس ودر زندان میباشد آیا با مراجعه زیاندیده به صندوق تامین خسارت بدنی ،صندوق مابه تفاوت دیه را پرداخت میکند یانه،خواهشمند است پاسخ دهید باتشکر فراوان...
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله میتوان مابه التفاوت رو از صندوق تامین خسارا های بدنی گرفت

دارک مورد نیاز جهت اعلام خسارت وتشکیل پرونده برای مشمولین ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون بیمه شخص ثالث به شرح زیر است :
۱-تکمیل فرم تقاضا(اعلام) خسارت
۲- گزارش/گزارش ‌های کلانتری یا پاسگاه انتظامی حوزه حادثه در مورد علت و چگونگی حادثه ، تنظیمی جهت دادسرا.
۳- کروکی افسرکاردان فنی در مورد علت اصلی تصادف (در صورتی‌که ترسیم شده است).
۴- نظریه کارشناس/کارشناسان رسمی دادگستری در مورد علت اصلی تصادف (در صورت وجود).
۵-برگه‌های بازجویی طرفین حادثه (شامل مصدوم/اولیاء دم متوفی، راننده مقصر، شاهدان).
۶- نظریه/ نظریه‌های پزشک قانونی در مورد معاینه مصدوم / متوفی.
۷- قرار/ رأی/ رأی‌های صادره.
۸- جواز دفن یا رونوشت خلاصه فوت متوفی(صادره از اداره ثبت احوال).
۹- فتوکپی تمام صفحه‌های شناسنامه و کارت ملی مصدوم/ متوفی(اگر سن مصدوم کمتر ۱۸ سال باشد، فتوکپی تمام صفحه‌های شناسنامه و کارت ملی ولی یا ولی قهری یا قیم مصدوم و فتوکپی برابر اصل قیم‌نامه).
۱۰- چنانچه مقصر حادثه شناخته شده باشد، فتوکپی تمام صفحه‌های شناسنامه و کارت ملی مقصر.
۱۱- فتوکپی سند یا کارت وسیله نقلیه مقصر حادثه