در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با  سلام

من 11 ماه  در یک شرکت کامپیوتری مشغول بودم و قراردادی هم امضا کردم فقط در یک نسخه که در دست کارفرما هست و من هیچ قراردادی ندارم

7 ماه هم بیمه پرداخت شده برای من از همین شرکت ولی در این ماه بصورت ناگهانی و بدون اخطار قبلی با من قطع همکاری شده

البته تمام حقوق و مزایای این مدت رو دریافت کردم

من شنیدم در این مواقع برای قطع همکاری باید کارفرما یا از مدتی قبل به کارگر اخطار بده برای یافتن شغل

یا در صورت اخراج ناگهانی باید 2 ماه حقوق آینده کارگر رو پرداخت کنه که کارگر هم متضرر نشه

الان چون من بدون هیچ اخطار قبلی و بصورت ناگهانی اخراج شدم

کارفرمای من باید چیزی به من پرداخت کنه ؟

شرایط کلی قطع همکاری به این صورت چی هست ؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
چنانچه قرارداد داشتید ، کارفرما تا پایان قرارداد حق اخراج غیر موجه را ندارد