در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من دریک آجیل فروشی به مدت ۱۷سال کارمی کردم و کارفرمابرای من ۱۳ سال ارسال ۸۳برای من بیمه رد کرد ودراین بین متوجه شد که بیمه سال ۹۵رو کارفرما رد نکرده واز او شکایت کردم

بابت عیدی وسنوات وبیمه و ایشون محکوم به پرداخت بیمه و عیدی وسنوات وبیمه کردن شدن ومن اجراییه این حکم رواز دادگستری گرفتم و به سازمان تامین اجتماعی واحد درآمد دادم

 وآن ها پس از محاسبه وقبول کارفرما برای پرداخت حق بیمه هنوز پس ازدوهفته کارفرما این بدهی رو پرداخت نکردن می خواستم بدونم کارفرما چه قدر فرصت برای پرداخت این بدهی دارد.....ممنون
1 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)
باسلام

درخصوص مطالبات حقوقی(عیدی،پاداش،سنوات و ...) با مراجعه به اداره تعاون کارورفاه اجتماعی محل صدور دادنامه ودریافت نامه عدم پرداخت به اجرای احکام دادگستری اقدام به توقیف حساب یا اموال وداراییهای فرد می نمایید.
درخصوص پرداخت حق بیمه ایام کارکرد : طبق ماده 36 قانون تأمین اجتماعی: «کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده (کارگر) به سازمان می باشد و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا، سهم بیمه شده (کارگر) را کسر کند و سهم خود را به آن افزوده به سازمان تأدیه کند. در صورتی که کارفرما از کسر حق بیمه سهم بیمه شده خودداری کند شخصاً مسئول پرداخت آن خواهد بود. تأخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا پرداخت نکردن آن رافع مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود.»