در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
در شرکتی کار میکنم که اخیرا پروژه ای را گرفته اند که در آن سه نفر بصورت شیفتی و نوبتی در آن کار میکنیم

سه نوبت 8 ساعته است و در هر نوبت یک نفر حضور دارد، و در تمامی روز هفته حضور داریم حتی تعطیلات رسمی و جمعه ها
نوبت ها بصورت هفتگی تغییر داده می شود و بصورت ساعتگرد است یعنی کسی که نوبت شب بوده هفته بعد نوبت عصر میشود و کسی که نوبت عصر بوده نوبت صبح میشود و به همین ترتیب

لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا این قانون صحیح است

باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با توجه به اینکه شیفت شما در طول ماه گردش دارد جزو کارهای نوبتی محسوب شده و مشمول 15 درصد فوق العاده نوبتکاری می باشد. ضمن اینکه روز های تعطیل و جمعه هم باید به هنوان اضافه کاری در نظر گرفته شود.