در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

شیفت کاری من بصورت ۱۲ساعت ازساعت۷:۳۰الی۱۹:۳۰وبلعکس به عبارتی ده تاشیفت صبح وده تاشیفت شب درماه میشودلطفا حق نوبت کاری شیفت بنده طبق قانون کار چند درصد میشود ممنون ازشما گرامی
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام

طبق ماده 56 کارگری که در طول ماه به طور نوبتی کار می کند و نوبت های کار وی در صبح و عصر واقع می شود (10%) و چنانچه نوبت ها در صبح و عصر و شب قرار گیرد ، (15%) و در صورتی که نوبت ها به صبح و شب و یا عصر و شب بیافتد (22/5%) علاوه بر مزد به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهد کرد .