در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من در یک شرکت به صورت دایم شب کار هستم . حقوق پایه من چقدر میشه ؟ لازم به توضیح است که به ما سنوات نمیدن و یک ساعت از اضافه کاریمون را بابت وقت شام به زور کسر میکنند که در مجموع روزانه 5 ساعت اضافه کاری حساب میکنند و من یک فرزند دارم .

صافی حقوق من در ماه چقدر میشه ممنون میشم کمکم کنید .
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،حقوق پایه شما بستگی توافق کارفرما وکارگر دارد ولی از حداقل حقوق قانون کمتر نمی توانید تعیین شود درصورتیکه حقوق شما حداقل باشد به شرح ذیل می باشد

۱. حقوق ثابت ماهیانه مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹۰ ریال

۲. حق مسکن وبن کارگری مبِلغ ۱۵۰۰۰۰۰ریال

۳. فوق العاده شبکاری مبلغ ۳۸۸۹۴۴۱ریال

۴.حق اولاد یکفرزند مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹ ریال

۵.در ازای هرساعت اضافه کاری مبلغ ۷۰۷۱۷ ریال

که مجموع اینها پس از کسر حق بیمه ۷ درصد می بایست در وجه شما پرداخت نمایند