در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
در شرکتی قرار است مشغول بکار شود که نگهبانی 24 ساعته و برای تمامی ایام ماه باید کار کنم . البته محل سرایداری هم میدهند . چه میزان حقوق باید برایم محاسبه شود برای هر ماه دریافت ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام

میزان حقوق بستگی به قرارداد طرفین دارد ولی علاوه برحقوق کارفرما می بایست نسبت به پرداخت حق مسکن بن کارگری حق اولاد در صورت استحقاق وفوق العاده اضافه کاری ۱۲۰ ساعت درماه بعلاوه فوق العاده جمعه کاری ،تعطیل کاری وشبکاری اقدام نماید