در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده برای شرکتی پیمانکاری که کارفرمایش شرکت آب وفاضلاب بود از ابان سال94 تا آبان سال96 ( 2سال ) به صورت نگهبان 24 ساعته،به عبارتی یعنی هرروز هرماه دوسال را 24ساعته مشغول نگهبانی بودم وحتی روزهای جمعه وروزهای تعطیل محل کار را ترک نکرده ام و 1روزهم مرخصی نگرفته ام یعنی اجازه مرخصی نداده اند،

و جالب اینجاست که حقوق ماهانه را حتی از کف حقوق مشخص شده تامین اجتماعی هم کمتر به من پرداخت می کرد وحتی قرار بود عیدی دوسال رایکجا پرداخت نماید که عیدی را نیز پرداخت نکرد و دو ماه از بیمه راهم رد نکرده ،

حال با توجه به پایان قرارداد پیمانکار به مدت 1سال آیا می توان،توسط اداره کار پیمانکار را مجبور به پرداخت.شب کاری واضافه کاری وجمعه کاری ومرخصی های سالانه و سنوات وحق اولاد وحق مسکن وعیدی کرد. لطفا اگر زحمتی نیست غیر ازحداقل حقوق بقیه ی مزایای شغل که دربالا ذکر شد محاسبه ودرپاسخ گنجانده شود. باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،

حقوق ومزایای حین کار ماهیانه کارگر نگهبان  بر مبنای حداقل دستمزد قانون کار به شرح ذیل می باشد:

_ حقوق ثابت ماه ۳۰روزه مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹۰ریال

_کمک هزینه حق مسکن مبلغ ۴۰۰۰۰۰ریال

_کمک اقلام مصرفی خانوار بن کارگری مبلغ ۱۱۰۰۰۰۰ریال

_کمک هزینه حق اولاد یکفرزند مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹ریال

_فوق العاده اضافه کاری مبلع ۸۴۸۶۰۴۰ریال

_فوق  العاده شبکاری مبلع ۳۸۸۹۴۴۱ریال

_فوق العاده جمعه با توجه عدم تعطیلی در طول هفته مبلغ۳۳۹۴۴۱۶ریال

_فوق العاده تعطیل کاری میانگین دو روز مبلع ۱۶۹۷۲۰۸ریال

قابل ذکر است با در نظر گرفتن اینکه حداکثر ساعت اضافه کاری در ماه ۱۲۰ ساعت می باشد و نگهبان ساعتی  صرف ادای فریضه نماز ،غذا وخواب داشته است وعیدی وپا داش ،ذخیره مرخثی وحق سنوات به مبالغ فوق اضافه می شود در صورت اختلاف  فی مابین  نظر مراجع حل اختلاف قانون کار قطعی ولازم الاجراست.