در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام خداقوت

لطفا ریز پرداخت و محاسبات یک نیروی نگهبان که 3 هفته در ماه را به صورت شیفتی 24 ساعته و 48 ساعت استراحت میکند و یک هفته باقی مانده را به صورت کامل به عنوان یک نیروی اداری از شنبه تا جمعه 8 ساعت حضور فیزیکی را دارد را لطفا بیان فرمایید

به طور ساده 8 روز در ماه شیفت 24 حضور دارد در اداره

6 روز کاری به صورت اداری 8 ساعت حضور فیزیکی دارد
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که در یک ماه تعطیلی رسمی وجود نداشته باشد میزان ساعت کارکرد قانونی شما برابر ۱۹۲ ساعت میباشد مازاد بر این عدد مشمول قانون اضافه کاری میگردد