در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام بنده شیفت کاری ۸ ساعته هستم . ۴روز صبح ، ۴روز عصر ، ۴شب شبکار و ۴روز استراحت

میخواستم بدونم نحوه اضافه کاری ما چطور حساب میشه ،

و اینکه من طبق فرمولی که تو سایت دادین حساب میکنم کم در میاد ولی با نحوه انلاین که حساب میکنم رقم چشم گیری میشه ، نمیدونم کدومش درسته سر در گم شدم

لطفا راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با توجه به اینکه شیفت شما 8 ساعته هست و از طرفی در هر 16 روز 4 روز استراحت دارید ، نه تنها به شما اضافه کاری تعلق نمی گیرد بلکه ساعات کارکرد ماهانه شما هم به حد نصاب نمی رسد. به شما فقط نوبت کاری تعلق می گیرد.