در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
من نگهبانم دو روز صبح دو روز عصر دو روز شب دو روز استراحت که صبح کاریها و عصر کاریها شش ساعته و شبکاریها 12ساعته است کارکرد خالص من در فروردین ماه سال97 ...186ساعت است.

 ایا اضافه کاری بهم تعلق میگیرد با توجه به اینکه ساعات موظفی فرودین ماه 139 ساعت است
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام -  برای آگاهی از میزان کارکردموظفی و میزان اضافه کاری ابتدا باید روزهای تعطیل رسمی و ایام مرخصی و غیبت را از کارکرد ماهانه کسر نمود، سپس روزهای کاری باقی مانده را در عدد 7.33 ساعت ضرب نموده تا ساعات کار موظفی کارگر درطول ماه مشخص شود.

ساعات کار در ایام تعطیل را محاسبه و با ساعات کار موظفی جمع میبندیم تا ساعات کار انجام شده بدست اید. حال چنانچه ساعات کار انجام شده از میزان کار موظفی بیشتر شود مابه تفاوت آن اضافه کاری محسوب خواهد شد.