در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (20,110 امتیاز)
شیفت 12 ساعت کار، 24 ساعت استراحت شامل چه حقوق و مزایایی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ
ابتدا باید روزهای کاری هر ماه را در عدد 7.33 ضرب کنید تا ساعات موظفی آن ماه به دست بیاید. سپس جمع ساعات کارکرد آن ماه را از عدد بدست آمده کم کنید تا تعداد ساعات اضافه کاری مشخص شود. این نوع شیفت مشمول 22.5 درصد فوق العاده نوبت کاری نیز می شود.