در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشد و تبریک سال نو

شرکت ما دارای نگهبانان 48 ساعت شیفت و 48 ساعت استراحت می باشد که با توافق و رضایت نگهبانان صورت گرفته در این وضعیت می خواستم بدانم نحوه مرخصی نگهبانان چطور می شود با توجه با اینکه نصف ماه حضور ندارند در صورت استفاده از مرخصی 4 روز حدودا 19 روز حضور نداشته و حقوق , بیمه این افراد چگونه محاسبه می گردد و بند قانونی آن را بفرمائید .
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
به موجب ماده 64 قانون کار و صرف نظر از اینکه شیفت کاری چگونه باشد ، مرخصی سالیانه کارگران با احتساب 4 روز جمعه  جمعاً یک ماه می باشد  ، کارگر می تواند از مرخصی استفاده نموده و به تعداد ساعات مرخصی ، برای وی کارکرد منظور شود.

ضمن اینکه در این شیفت علیرغم عدم حضور در 15 روز از ماه ، کارکرد موظفی خود را در روز های حضور تکمیل کرده اند و حتی مشمول اضافه کاری و حق شبکاری هم هستند.