در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
ممنون از پاسختون سرکار خانم الوندپور

در صورتی که این فرد ۵۴ ساله اقدام برای رد کردن بیمه اختیاری بکنند و در سن ۶۰ سالگی برای بازنشستگی در خواست دهند با ۲۴ سال سابقه بازنشسته می شوند ؟ (18 سال سابقه اجباری و ۶ سال اختیاری جمعا ۲۴ سال)
3 پاسخ
توسط (780 امتیاز)

با سلام و احترام

ا
برای احراز بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی به دو معیار مهم توجه می شود:
۱- رسیدن به سن مقرر در قانون
۲- داشتن سنوات پرداخت حق بیمه به میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی
بر مبنای دو عامل فوق احراز شرایط بازنشستگی بر اساس شرایط زیر صورت می گیرد:
الف: سن بازنشستگی، بر اساس بند ۱ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال سن برای زنان است که در این حالت فرد بیمه شده با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه    می تواند بازنشسته شود.
در صورتی که مستمری استحقاقی فرد بر اساس این بند کمتر از حداقل حقوق سال مربوطه باشد تا حداقل حقوق ارتقا خواهد یافت.

در خصوص مورد اعلامی شما با توجه به اینکه ایشان هر دو شرط سن و سنوات مقرر در قانون تامین اجتماعیرا دارند  با 30 روز حقوق بازنشسته خواهند شد .

با سپاس - افشاری