در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
مردی ۵۴ ساله ،۱۸ سال سابقه تامین اجتماعی،مدت ۶ سال است استعفا داده و حق بیمه برایم رد نمی شود .(کار نمی کنم )

آیا میتوانم با این شرایط درخواست بازنشستگی کنم ؟

یا بهتر است خود را بیمه اختیاری کنم تا ۶۰ سالگی و بعد برای بازنشستگی اقدام کنم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

طبق ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی و با توجه به سابقه پرداخت حق بیمه شما که کمتر از ۲۰ سال می باشد ، شرایط استفاده از مستمری بازنشستگی را در حال حاضر ندارید .

درصورت تمایل می توانید بصورت خویش فرما بیمه خود را تا رسیدن به سن بازنشستگی ادامه دهید .

برای مردان شرایط سن و سابقه جهت بازنشستگی به شرح ذیل می باشد:

۶۰ سال سن با ۲۰ سال سابقه

۶۰ سال سن با ۱۰ سال سابقه

۵۰ سال سن با ۳۰ سال سابقه

بدون شرط سنی با ۳۵ سال سابقه