در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام
من 30سالم هست 12 سال سابقه در ادارات دولتی دارم بنده معلول جسمی حرکتی متوط هستم
میخواستم بدونم شرایط بازنشستگی پیش از موعد برام چطوری است؟
ممنون میشم توضیح بدید چه شرایطی بهم میخوره
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

سلام و عرض ادب شرایط بازنشستگی معلولان به شرح ذیل است:

شرایط بازنشستگی معلولان

  • معلولان عادی می توانند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند و به میزان معلولیت از سابقه ارفاقی برخوردار گردند. شرط سنی برای آقایان معلول ۵۰ و برای خانمها ۴۵ سال می باشد.
    سنوات ارفاقی به معلولین برای معلولیت های ناشی ازکار و غیر ناشی ازکار متفاوت است:
    معلولیت های ناشی از حوادث کار یا بیماری های حرفه ای ناشی ازکار:
    -درجات بین ۲۰% تا۴۰% وتا ازکارافتادگی کامل حداقل ۵ و حداکثر ۸ سال به تناسب درجات فوق به سوابق فرد اضافه می شود.
    معلولین عادی غیر ناشی ازکار:
    – درجات بین ۲۰% تا ۴۰% حداقل ۲ و حداکثر ۳ سال با توجه به درجات به سوابق بیمه شده اضافه می شود.
    – درجات بین ۴۰% تا ازکاافتادگی کامل حداقل ۳ و حداکثر ۶ سال به تناسب درجات فوق اضافه خواهد شد.