در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
باسلام

فردی متولد ۱۰/۰۲/۱۳۳۸ میباشد و الان حدود ۲۵ سال سابقه  بیمه اختیاری  دارد و الان در سال ۹۸/۰۲/۱۲ سن ایشان ۶۰ سال دو  روز  تمام میباشد  .ایا فرد میتواند با توجه قانون ۲۰سال سابقه و۶۰سال سن تقاضای بازنشستگی نماید یا نه .
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

بله بیمه شده میتواند با 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه درخواست بازنشستگی نماید و نامبرده نیز مشمول بازنشستگی میشود و طبق ماده 111 قانون تامین اجتماعی حقوق وی از حداقل دستمزد امسال کمتر نخواهد شد.