در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

اینجانب حدود 9 سال سابقه  کاردر مشاغل سخت و زیان آور  و 1 سال هم عادی سپس 2 سال بیمه پرداخت نکرده ام و مجددا 9 سال کار سخت و زیان آور داشته ام و 2 سال هم بیمه خدمت سربازی را پرداخت کرده ام ضمنا 52 سال هم دارم آیا با توجه به فاصله ای که در پرداخت بیمه افتاده است باز هم با این وصف میتوان از شرایط 20 سال متناوب با داشتن سن بالای 50 سال با 30 روز بازنشست شد.

متشکرم از پاسخگویی شما.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شما می توانید با ۵۰ سال سن و حداقل ۳۰ سال سابقه بیمه( ۲۰ سال سخت و زیان آور- ۱۰ سال سابقه ارفاقی) بازنشسته شوید.