در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (400 امتیاز)
با سلام بنده برای مشاغل سخت و زیان آور مبلغ 23 میلیون تومانی را که کارفرما باید پرداخت میگرد را پرداخت کردم ونماینده کارفرما قول شفاهی داد که پرداخت میکنن اما الان با گذشت 8 ماه هی امزوز و فردا کردند والان نماینده شرکت می گوید طبق رای اداره کار کسانیکه خودشان پردانت کرده اند از شمول پرداخت خارج هستند

با این حساب من چطوری پولم را پس بگیرم

درشهر رشت هستم میتوانید وکیلی که بتواند در این زمینه کمکم کند  معرفی کنید

یا اینکه حق با اوناست ومن پیگیر نشم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

می توانید از طریق هیات های تشخیص و حل اختلاف اداره کار ‌و بر  اساس ماده ۱۴۸ قانون کار، اقامه دعوا کنید. هیات های مذکور، کارفرما را ملزم به پرداخت ۴ درصد حق بیمه مشاغل و سخت و زیان آور می نمایند.