در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

 من در یک کارخانه نزدیک دوماه کار میکنم و روزی ۳۵ هزارتومان مزدم تعیین کرده است و بیمه نکرده روزهای تعطیل رسمی هم بدون مزد است یعنی هر روزی که به سر کار نروم برای آن روز مزد در نظر نمیگیرد از اون ۳۵ هزار تومان ۵ تومان بابات حق سرویس ،یعنی ۵ تومن برای رفت آمد به کارخانه پرداخت میکنم

 حالا میخوام بدونم چجور میتونم شکایت کنم از کار فرما در ضمن فکر نکنم اگرم شکایت کنم مدرکی داشته باشم برای اثبات حرفم چون پول ماهیانه بصورت نقدی میدهد خواهشا جواب دهید به سوال

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
امکان شکایت وجود دارد ولی بنظر نمیرسد مدارک کافی بابت ادعای خود داشته باشید.