در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
از سال ۸۹ تا سال ۹۲ در یک پروژه با سمت مدیر پروژه مشغول بکار بودم و بیمه من با همین عنوان شغلی و با پایه حداکثر تا مرداد ۹۱ توسط کارفرمام پرداخت شده. چون خودم مدیر بودم و قرارداد پرسنلو خودم امضا میکردم لیکن خودم قرارداد ندارم ولی نامه معرفی نامه و کلیه مکاتبات کارفرمام تا آخرین زمانی که در پروژه مشغول بودم با عنوان خودم بوده.
مقداری از حقوقم و بیمه سال  ۹۱ تا ۹۲ توسط کارفرمام پرداخت نشده.
آیا با توجه به گذشت زمان امکان پیگیری و شکایت از طریق اداره کار هست؟

در صورتی که جواب مثبته؛ آیا از اداره کار محل پروژه باید حتما اقدام کنم یا میتونم از تهرانم اقدام کنم. لازم به توضیحه که دفتر کارفرمام تهرانه ولی محل انجام پروژه و ارسال لیستهای بیمه شهر دیگه ای هست.
ممنون
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله می توانید اقدام کنید. البته مشروط بر اینکه بتوانید رابطه کاری خود را ثابت کنید. باید از اداره کار محل انجام پروژه اقدام کنید.