در بازنشستگی و مستمری توسط

با سلام

من 11 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی اجباری (کارفرما) را دارم

از امسال میخوام خویش فرما برای خود بیمه رد کنم

آیا من مشمول قانون بازنشستگی که برای خانمها با شرایط 42 سال سن و 20 سال سابقه باشد می شوم؟ با تشکر

پاسخ داده شده 12 ساعت قبل توسط Tabar (20,650 امتیاز)

به لینک زیر مراجعه کنید

شرایط بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی

________________

سپاس که پاسخ دادید

با عرض معذرت استنباط من از مطالعه این متن این بود که بیمه خانمها چه خویش فرما یی باشد چه کارفرمایی مشمول قانون 42 سال سن با 20 سال سابقه جهت بازنشستگی می شود

اگر صحیح می باشد لطفا تایید شود

متشکرم

_

2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
شرایط بازنشستگی بیمه ای برای مردان و زنان شاغل و شرط سنی بازنشستگی :

⬅️الف ) شرایط بازنشستگی برای مردان :
1- داشتن 50 سال سن و 30 سال سابقه
2-داشتن 60 سال سن و 20 سال سابقه
3-داشتن 35 سال سابقه پرداخت حق بیمه بدون شرط سنی

@moshaveran_rahnama
⬅️ب) شرایط بازنشستگی برای زنان :
1-داشتن 45 سال سن و 30 سال سابقه
2-داشتن 55 سال سن و 20 سال سابقه
3-داشتن 35 سال سابقه بدون شرط سنی
درعین حال شرایط قبلی آئین نامه به قوت خود باقی بوده و افرادی که دارای 20 سال سابقه متوالی یا 25 سال سابقه متناوب در مشاغل سخت وزیان آور می باشند می توانند تقاضای خود را به ادارات کار محل ارائه نمایند.
✅جهت مشاوره مشاغل سخت و زیان آور و بازنشستگی 1شنبه ها از ساعت 15 الی 17