در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
س در یک اشنایی مدیر یک شرکت از من خاست برای شغل مدیر تولید باایشان همکاری کنم پس از یک ماه کارمدیرقبلی برگشت وحالا ایشان چندروز است که جوابی به من برای امدن به کار یا نیامدن نمیدهد فقط یک بار درپاسخ به پرداخت حقوقم که شفاهی 2ملیون بود گفته شما ازمایشی بودی و هیچ چیزی به شما تعلق نمیگیرد کی وچگونه جهت شکایت اقدام کنم
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
اگرچه ازنظره قانون آیین دادرسی قراردادبایدبصورت مکتوب باشد ولی قراردادشفاهی همچنان درقانون وانواع کسبه صنف ها معتبراست

اما هیچ واریز ی قراردادی نداشتین اثبات با شکل مواجه میشود ولی نه غیرقابل حل

میتوانید اداره کار شکایت بفرمائید تا بازرس به محل بفرستن وشماهمراه بازرس برین تا از شهود پرسنل اونجا استعلام وگزارش تهیه نمایند