در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام-من تقریبا مدت 5 ماه در یک رستوران کار کردم و ماه آخر مدت 17 روز اضافه کار رفتم.ولی الان کارفرما بابت اضافه کاری نصف حقوق عادی رو داده. و حتی عیدی رو هم نداده و هنوز برگه تسویه رو امضا نکردم .اگه شکایت کنم پروسه ش حدودا چه مدت طول میکشه تا به نتیجه برسم و چقدر باید هزینه کنم و آیا اصولا به نتیجه میرسم؟  اگه شکایت کنم به اداره کار اونها بازرس میفرستن ؟ و همچنین چطور میتونم ساعات اضافه کاری را که رفته ام اثبات نمایم ؟ و همچنین به خاطر کارهای غیر از آنچه که ر برگه قرارداد از من میخواست ترک کار کنم حق با کار فرما است یا من؟
2 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
طرح شکایت در اداره کار و پیگیری موضوع در هیات مختلف اداره کار هیچ گونه هزینه ای نداره و از نظر مدت زمان جهت حصول نتیجه به عوامل متعددی از جمله میزان پرونده های هر اداره ، قطعی شده رای صادره در هیئت تشخیص و یا اعتراض هر یک از طرفین دعوی و ارجاع پرونده به هیئت حل اختلا و .... بستگی دارد ولی از زمان ارائه دادخواست در اداره کار تا قطعیت رای هیئت حل اختلاف حداقل 3 ماه را در نظر داشته باشید.درخصوص نتیجه دعوی قطعا بستگی به دلایل و مستنداتی دارد که شما به هیات ارائه می نمائید. هر چه دلایل شما جهت اثبات سابقه کار در کارگاه محکم تر باشد ، شانس موفقیت  شما نیز افزایش می یابد.درخصوص ارسال بازرس جهت بررسی و تحقیقات از کارگاه نیز شما می توانید این موضوع را در اولین جلسه هیئت تشخیص از نماینده اداره کار تقاضا نمایید و قطعا در صورت نیاز انجام خواهد شد و هیچ هزینه ای هم برای شما نخواهد داشت.برای اثبات اضافه کاری شما باید مدارک مثبه از جمله دفتر ثبت ورود و خروج کارگاه ، استناد به اطلاعات دستگاه ثبت ورود و خروج کارگاه و .... بنمائید و صرف ادعای شما به کارکرد اضافه برای هیات قابل قبول نمی باشد.