در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
مدت ۷۵روز از قرارداد ۳ ماهه با شرکتی را کارکرده ،سابقه بیمه دارم و به اتهام عدم مدیریت اخراج شدم وحدود۳ماهه برای حسابرسی امروز و فردا میکنن.
سفته بمبلغ۳۰میلیون بابت حسن انجام کارومندرج درقرارداد ازمن گرفتن و ادعا میشود که ندانم کاری شما باعث ضرر وزیان شرکت شده.
کارنیزدست دوم بوده و باشرکت رتبه۱دریافت قراردادشده.استانهای مرکزشرکت بامحل کارواقامتم نیزمتفاوتند

 کار آیا من با این تفاسیرمیتوانم شکایت کنم؟دراستان محل کار یا شرکت مرکزی؟
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
محل شکایت جایی است که کارگردرکارگاه کارانجام میدهدومرجع رسیدگی به شکایت مشمولین قانونکارمراجع حل اختلاف مستقردرادارات میباشندکه موضوع قابل رسیدگی است.