در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (170 امتیاز)
با توجه به اینکه از سال 91 بیمه عمر پاسارگاد بوده ام ولی تنها 7 قسط 50 تومانی پرداخت کردم و بعد از آن پرداختی نداشتم... و طی پاسخی که از حضرتعالی گرفتم این بود که احتمال زیاد بطور اتوماتیک و سیستمی بازخرید شده است و برای اطمینان باید به شعبه مراجعه شود. با توجه به تخصص شما امکان پیگیری از طرف شخص شما وجود دارد یا باید حتما به یکی از شعب مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگر بصورت حضوری به هر یک از شعب بیمه پاسارگاد مراجعه فرمایید بهتر است.

علی ایحال،نام و نام خانوادگی، شماره بیمه نامه خود را بهمراه کد ملی تون ذیل این متن برای بنده بفرستین تا برایتان پیگیری نمایم.

با تجدید احترام