در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (170 امتیاز)
از سال 91 بیمه عمرپاسارگاد را انتخاب کردم و ماهیانه مبلغ 50 هزار تومان واریز میکردم.مدت زمان 7 ماه پرداخت کردم و بعد از آن دیگر پرداختی انجام ندادم. اگر بخوام مجددا همین بیمه از سر گرفته شوم چه کار باید انجام دهم ؟ لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

برای اینکه شما در جریان باشین،خدمت تون عرض می کنم که از ابتدای سال ۹۶ بیمه پاسارگاد و بر اساس دستور بیمه مرکزی نسبت به اجرای قانون بیمه مخفف بر روی بیمه های زندگی خود،آن را به اجرا گذاشته و بر این اساس و با توجه به میزان اندوخته (ذخیره ریاضی) بیمه نامه،حق بیمه غرامت فوت بهرعلت از محل ذخیره ریاضی برداشت شده تا زمانی که صندوق ذخیره ریاضی به صفر برسد.

در این زمان بیمه نامه بطور اتوماتیک و سیستمی،بازخرید میگردد و بنده احتمال میدم که بیمه نامه شما بازخرید شده باشد.

علی ایحال پیشنهاد میدم که شما به یکی از شعبات بیمه پاسارگاد مراجعه و با ارایه بیمه نامه،کارت ملی و دفترچه اقساط خود نسبت به استعلام فعال بودن بیمه نامه خود اقدام نمایید.

بیمه نامه خود را از نماینده مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام