در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.

بنده سال 1394 برج شهریور مبلغ ۶۰ هزار تومان برای ثبت نام در بیمه جامع عمر و پس انداز آسیا پرداخت کردم و از آن تاریخ تا کنون که حدود ۳ سال از آن میگذرد هیچ قسطی را پرداخت نکرده ام.

حال آیا این امکان وجود دارد که بنده با پرداخت یکجای این اقساط بتوانم سه سال سابقه خود را زنده کنم یا خیر؟

چگونه میتوانم این سه سال را زنده کنم؟

آیا راهی وجود دارد؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بیمه نامه هایی که زیر شش ماه پرداخت حق بیمه داشته باشند در صورت ایجاد وقفه طولانی در پرداخت بیمه نامه بخودی خود بدون برگشت هیچ مبلغی فسخ میشوند. لذا با توجه به پرداخت فقط یک قسط (احتمالاًماهانه) متاسفانه تاکنون حتماً بیمه نامه شما فسخ شده است.