در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام شرایط لازم برای ثبت نام در بیمه عمر پاسارگاد چیه؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

ثبت نام بیمه های عمر معمولا تشریفات خاصی نداره و اگه از نظر سلامتی مشکلی نداشته ‌باشید معمولا یک هفته تا ۱۰ روز کاری صادر میگردد.

برای ثبت نام یک فرم پرسش نامه اولیه،مشخصات شناسنامه ای خودتون و ذینفع های بیمه نامه تون همراه با پرداخت اولین قسط بیمه نامه(به روش های سالانه،۶ ماهه،۳ماهه و یا ماهانه) میباشد که بهترین روش پرداخت حق بیمه سالانه می باشد.

و نیز توجه به سن،شغل،میزان درآمد،مجرد یا متاهل بودن و پارامترهای بخصوصی تعیین و صادر میگردد.

پیشنهاد میشود در صورت تمایل به دریافت مشاوره ۱۰۰٪ رایگان ما،لینک پایین صفحه را لمس و فرم مربوطه را پر نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل گردد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام