در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
دوستان بیمه عمر پاسارگاد دارم و حق بیمه رو به صورت سالانه پرداخت میکنم سررسید هم ابان ماه بوده که مبلغ رو  پرداخت کردم ولی الان تصمیم گرفتم به مبلغ حق بیمه ی سالانه 2 میلیون تومن اضافه کنم آیا باید تا سررسید بعدی صبر کنم ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بنابرگفته خود شما حق بیمه سال دوم نیز پرداخت شده،این بدان معناست که تا آبان سال 97 رو پرداخت نمودین.بنابراین دیگه امکان اضافه نمودن حق بیمه رو تا سال آینده ندارین،اما اگه بخواین حق بیمه پرداخت کنین میتونین یه بیمه نامه با شرایط جدید ثبت نام بفرمایین.

با تجدید احترام.