در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)

با سلام،

سوالي كه براي من پيش آمده است, اين است كه چه تفاوتي در سودي كه به پول اندوخته شده ميخورد در اين دو حالت زير وجود دارد.

بين پرداخت هاي زود تر از موعد اقساط سال هاي آتي بيمه عمر و يا افزايش اندوخته به صورت پرداخت هاي متفرقه ؟

ممنون ميشوم تفاوت اين دو را از منظر سود و تعهدات شركت بيمه بيان كنيد.

* چون تا جايي كه ميدانم هر دو موجب افزايش اندوخته ميشود.

سپاس

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در ابتدا توجه نمایید که شرکت بیمه به هر میزان واریزی به حساب بیمه ای سود را منظور خواهد کرد.

در صورت پرداخت زودتر از موعد این سود به بیمه گذار تعلق خواهد گرفت و در زمان سررسید مبلغی از آن به میزان حق بیمه منظورخواهد شد.در اصل کارکد این روش سوددهی بیشتر با واریز همان حق بیمه تعیین شده و عبور از زمان فسخ می باشد.

در صورت واریزهای متفرقه به منظور افزایش اندوخته بیمه گذار مبلغی جدا از حق بیمه به حساب واریز خواهد کرد و در زمان سررسید حق بیمه مجددا آن مبلغ را به شرکت بیمه پرداخت خواهد نمود.

در بخش اول واریزی بیمه گذار تنها مبالغ حق بیمه زودتر از موعد

و

در بخش دوم مبالغ حق بیمه + مبلغ واریزی بیشتر

خواهد بود.پس طبعا بیمه گذار در حالت دوم سودی دو برابر نسبت به حالت اول خواهد داشت.

تعهد شرکت در هر صورت یکسان خواهد بود وتنها در پرداخت سود و بخش سرمایه گذاری تاثیر را مشاهده خواهید کرد.