در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما من بیمه عمر باز نموده ام و حق بیمه سال اول و دوم را یکجا پرداخت نمودم ایا سود بیشتری به من میدهند یا نه ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز قطعا در صورتی که بیمه گذار به غیر از پرداخت قسط اول هرگونه مبلغی را جداگانه به حساب بیمه ای خود واریز نماید در سود آن سال شریک شده و در اندوخته تاثیر گذار خواهد بود اما به خاطر داشته باشید حتما در هنگام سر رسید قسط سال بعد خود به نماینده بیمه ی خود این مسئله را یادآوری کرده تا مبلغ حق بیمه دوم را برای حساب شما منظور نمایند.