در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام ،بانوان برای بازنشسته شدن در مشاغل سخت و زیان آور چند سال سابقه مداوم باید داشته باشن؟آیا شغل کار در آزمایشگاه آب با مدرک لیسانس بهداشت و محیط برای بانوان جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشه ؟ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
داشتن 7300روزسابقه درکارهای سخت وزیان آوربدون شرط سنی فرقی بین خانم واقا وجودندارد.امااگرسنوات تلفیقی باشدشرط سنی به موجب ماده 76قانون تامین اجتماعی ضرورت دارد.بررسی واظهارنظردرخصوص شغل منوط به اندازه گیری محیط واظهارنظرکارشناسی است