در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

21 سال سابقه کار درمشاغل سخت و زیان وآور ودوسال خدمت سربازی و یکسال سابقه عادی دارم،به علت بیماری و فاصله بیش از یکسال از حالت متوالی خارج شده است،آیا میتوانم با سابقه 35 سال بازنشسته شوم .
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام داشتن 7300 روزسابقه درکارهای سخت وزیان آور بدون شرط سنی امکان بازنشسته شدن وجود دارد.درصورتیکه سوابق کمتراز بیست سال باشدسوابق تلفیقی محاسبه میگرددوچنانچه به سن بازنشستگی فردرسیده باشدمجموع سوابق عادی وسخت وزیان آوربایستی به 30سال سابقه برسد،اگربه سن بازنشستگی نرسیده باشد، مجموع سوابق عادی وسخت وزیان آوربایستی به35 سال برسد