در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
خانمی 36 ساله هستم 12 سال سابقه کار در مشاغل سخت 5 سال در به صورت عادی سابقه دارم در چه شرایطی می توانم بازنشسته شوم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

وجه تمایز بازنشستگی خانم ها و آقایان در حصول شرائط سنی است، بدین ترتیب که شرایط سنی خانم ها ۵ سال کمتر از آقایان است.و بقیه شرایط مساوی است.

نکته :

خانم ها با داشتن ۲۰ سال سابقه و حداقل ۴۲ سال سن، مشروط به اینکه در زمان درخواست بازنشستگی مشمول قانون کار باشند می توانند بازنشسته گردند.

در هر حال مجموع سوابق عادی و سخت و زیان آور بایستی به اندازه حصول شرائط سابقه لازم جهت بازنشستگی باشد.